Renoveringen af Braineparken i Haderslev skrider godt frem

– så snart klar til Rejsegilde…!

 

Vi har for kort tid siden modtaget tilsagn om støtte fra Landsbyggefonden, til udførelse af både etape 1 og 2…..Så vi er naturligvis i fuld gang. Projektmaterialet er netop færdigudarbejdet og herefter satte Hovedentreprenør Jack Holdt arbejdet i gang – i størrelsen 1:50.

Vi er så heldige, at en af landets førende Miniaturebyggere, bor i Braineparken og ligeledes er et meget engageret medlem af Bygherreudvalget – Jack Holdt. Jack har efter lange..:), kontrakt forhandlinger sagt ja til, at opføre en delmodel af det renoverede Braineparken….det er vi meget glade for.

Jack er som nævnt, en meget erfaren modelbygger – se flere af hans fantastiske modeller på hjemmesiden: https://bricksite.com/miniaturebyggeren

Braine i Frankrig, er venskabsby til Haderslev – særligt bundet sammen af hændelser under 1. verdenskrig – og vi i Haderslev, sætter stadig stor pris på venskabet med Braine. Således inspireres fremtidige små torve og pladser i det renoverede Braineparken, af bylivet i Braine og her indtænkes de meget flotte samt varmrøde lygtepælestandere i Braine, som et af elementerne i den fornyede belysningsplan for området.