Start af renovering – Bygning 7

 

Kære beboer

Nu nærmer vi os den dato, hvor vi skal i gang med renovering af jeres bygning. Vi starter i uge 1 2022 med murerarbejdet og stillads rundt om bygningen med overdækning på taget.

Stilladset monteres langs facaderne. Dette betyder at alle jeres planter, dekorationer, havemøbler mv. er nødt til at være fjernet fra haverne helt ud til hækken og altaner, også dem som har krukker ved indgangspartier i stueetage, før vi starter mandag d. 03.01.2022.

Der er blevet etableret et område med muld, hvor I kan plante jeres planter midlertidigt, indtil stilladset bliver fjernet igen. Området er markeret på tegningen som ”Plantehotel”.

Mens vi monterer stilladset, udskifter vi løbende murværket over alle vinduer. Dette kan medføre megen støj og støv inde i lejlighederne. Derfor vil vi anbefale at fjerne alle ting, der står på vinduespladerne. Dette betyder, at der foregår noget arbejde fra stillads og langs facader, så håndværkene kan kigge direkte ind i jeres lejligheder.

Når vinduerne skal udskiftes, er det vigtigt, at der er gjort plads til håndværkerne. Se på nedenstående tegning.

Der bliver sendt et mere detaljeret skriv 2 uger inden opstart af vinduesmontagen.

Arbejdet udføres fra uge 1 2022 til uge 27 2022.

Der arbejdes fra kl. 07:00-17:00.

Ved spørgsmål har vi åbent på kontoret for beboere i disse tidsrum:

Tirsdag fra kl. 13:00 til 14:30.
Torsdag fra kl. 13:00 til 14:30.
(Adgang via Thrigesvej)

I kan også kontakte os i disse tidsrum pr. telefon på nr: 54 58 47 27. Ellers send os en mail på braineparken@casa-as.dk. Vi besvarer mails indenfor 24 timer.

Venlig hilsen
Casas byggeledelse
E-mail: braineparken@casa-as.dk